FC Castricum winnaar gratis voetbalquiz NVVB 2014 Gorinchem

Winnaar gratis voetbalquiz NVVB 2014: FC CASTRICUM!


FC CASTRICUM WINT GRATIS VOETBALQUIZ

Op de Nationale Voetbal VakBeurs (3 december 2014, in de Evenementenhal Gorinchem) bood Bureau Voetbalquiz alle beursbezoekers aan om met een van onze quizzen mee te spelen. En daarnaast boden wij alle bezoekers de mogelijkheid om een gratis voetbalquiz voor hun favoriete club te winnen. Geheel verzorgd, op de locatie naar wens. 

De inschrijfstrookjes werden over de dag naar hartelust ingevuld: meer dan 100 clubs en organisaties bleken uiteindelijk kans te willen maken op deze felbegeerde prijs. En na loting op het kantoor van Bureau Voetbalquiz werd duidelijk dat Machiel Postma deze voetbal kennisquiz voor FC Castricum in de wacht heeft gesleept.

Niet alleen boekt hun zaterdagelftal dit weekend dus een knappe 3-1 overwinning (door doorslaggevende ‘gouden’ wissels, naar wij hebben begrepen) op Jong Holland, maar als leuke bonus komt daar zomaar ineens een gratis voetbalquiz bovenop. Bureau Voetbalquiz reist in het komende jaar dan ook met veel plezier af naar Noord-Holland.

Het nieuws is zojuist aan de winnaar verzonden. Vanaf deze plaats feliciteren wij de winnaar met de gewonnen prijs. Wij kijken uit naar een gezellige quiz in de kantine van Castricum!

Helaas zullen we dus niet geheel voor niets afreizen naar Nijmegen, Nijkerkerveen, Tricht, Spijk  (Gro.) en Hasselt – om maar een paar plaatsen te noemen – maar voor alle deelnemers heeft Bureau Voetbalquiz een mooie aanbieding. Ter ere van de Nationale Voetbal Vakbeurs biedt Bureau Voetbalquiz iedereen, die in december 2014 een quiz boekt voor 2015, een korting van 10% aan.

We hopen dat we in 2015 dan alsnog naar alle uithoeken van Nederland kunnen afreizen. En treffen u (en testen uw kennis) graag daar!
3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *