Nationale Sport Vakbeurs - logo

Voorbereiding

Met de komst van Sinterklaas en de Kerstman breekt er voor Bureau Voetbalquiz traditiegetrouw ook een drukke periode aan.

Aankomende woensdag zijn wij net als in 2014 en 2015 weer te vinden op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. Net als vorige jaren zullen wij een tweetal rode en gele kaarten quizzen verzorgen. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. De quizzen zullen in het teken staan van 60 jaar Eredivisie en een terugblik op 2016. Dit jaar wordt er gespeeld om serieuze prijzen. Wij mogen twee waardecheques van 100 euro weggegeven van voetbalshop.nl. De winnaars kunnen zich dus meteen na afloop in het nieuwste shirt van Real Madrid of Barcelona laten steken, een nieuw trainingspak uitzoeken of zichzelf trakteren op een heerlijk voetbalboek.

Na de Nationale Sport Vakbeurs strijkt Bureau Voetbalquiz neer in een aantal cafés om de deelnemers rond de kerst te trakteren op een voetbal pubquiz. De eerste twee weekenden van januari staan in het teken van de trainingskampen. Menig voetbalclub reist weer af naar het zonnige zuiden of strijkt neer op een mooie locatie in eigen land. Bureau Voetbalquiz heeft de eerste boekingen alweer binnen en reist onder andere af naar Volendam.

Na de trainingskampen in januari gaat Bureau Voetbalquiz als toetje naar Almere om een voetbalquiz te verzorgen voor de businessclub van Almere City FC.

Een volle agenda, maar… we komen in december of januari ook nog graag naar Rotterdam, Heerlen, Heerenveen of Alkmaar…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *