Bureau Voetbalquiz te gast bij jongste betaald voetbalclub van Nederland

Bureau Voetbalquiz organiseert voetbalquizzen voor amateurclubs, bedrijven, cafés, businessclubs, op trainingskampen,  maar ook bij betaald voetbalclubs. In navolging van eerder o.a. NAC Breda waren wij deze keer te gast bij de Businessclub van Almere City FC. De jongste betaald voetbalclub van Nederland heeft een steeds groter groeiende businessclub en een aantal enthousiaste leden durfde het aan om op 19 januari mee te doen aan onze voetbalquiz.

De voetbalquiz werd bij Almere City FC gecombineerd met een hoogstaande wijnproeverij. De pauzes werden door Rob en Marja van Bodegom, ook businessclubleden van Almere City FC, benut om de deelnemers te trakteren op heerlijke witte en rode wijnen met bijpassende hapjes van Smakelijke Boel. Dit was dus een mooi één-twee-drietje tussen Bureau Voetbalquiz, de Wijnkelder Almere en Smakelijke Boel catering.

Bureau Voetbalquiz - Almere City FC business club
Bureau Voetbalquiz - Almere City FC business club
Bureau Voetbalquiz - Almere City FC business club

Bureau Voetbalquiz - Almere City FC business club
Bureau Voetbalquiz - Almere City FC business club

 

De voetbalquiz bleek een nek-aan-nek race tussen Dennis, Barry en Patrick enerzijds en Jordy en Tim anderzijds. Zij wisten van alle businessclubleden het meest en gingen van meet af aan, aan kop.

Dat de businessclubleden ook echte supporters van Almere City FC zijn, bleek wel uit de vragen die Bureau Voetbalquiz over Almere City FC had bedacht. Zo was het herkennen van het spelerspaspoort van trainer Jack de Gier geen enkel probleem. Ook de topscorer van vorig seizoen, Ricardo Kip, waren de businessclubleden nog niet vergeten. Maar niet iedereen kon zich meer voor de geest halen naar welke club deze goaltjesdief in de zomer de overstap maakte.

Een regelrechte instinker was de vraag tegen welk land Vincent Janssen, uiteraard ook ex-Almere City FC, zijn debuut maakte. Velen dachten Engeland, daar maakte hij zijn eerste goal, maar het was Frankrijk. Ook de inmiddels legendarische foto van de feestvierende Almere spelers na het winnen van de periodetitel kwam voorbij. En velen konden zich nog herinneren dat dit feestje in de kleedkamer van FC Oss werd gevierd.

Na 2 “helften” met vragen en een spannende finale “verlengings” ronde konden we de winnaar bekend maken. De hoofdprijs ging niet naar Jordy en Tim, die wél eeuwige roem verdienen omdat ze het antwoord op de schiftingsvraag “hoeveel doelpunten maakte Almere City FC in 2016” correct konden beantwoorden. Winnaars Dennis, Barry en Patrick mogen zich de voetbalkenners van de businessclub van Almere City FC noemen. De heren gingen naar huis met een door de Wijnkelder Almere samengesteld wijnpakket. Dennis, Barry en Patrick kunnen de komende dagen onder het genot van een goed glas wijn nog even nagenieten van deze gezellige avond.

Bureau Voetbalquiz - Almere City FC business club

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *