Bureau Voetbalquiz 2015 - Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Bureau Voetbalquiz mag terugkijken op een ontzettend leuk en geslaagd 2014.

Wij hebben in ons eerste professioneel actieve jaar verschillende uitdagende quizzen mogen organiseren op voetbalverenigingen, in de kroeg, en op de Nationale VoetbalVakbeurs. Met veel gezelligheid, ons eerste jubileum, meer en minder fanatieke deelnemers, knappe koppen, gezonde spanning, en trotse winnaars.

We stonden af en toe in de krant, mochten aan FC Castricum een gratis quiz weggeven, en hebben gemerkt dat de vragen soms niet pittig genoeg kunnen zijn. Er zijn kenners, en werkelijke die-hard cracks. Tot ons genoegen!

Onze eigen quiz is soms avondvullend geweest, met meerdere rondes, allerlei categorieën en soorten vragen. Waarbij de deelnemers niet al na een paar minuten uitgeschakeld kunnen zijn. En soms juist lekker snel, zoals op de NVVB. Met behulp van het petje op-petje af idee: met gele en rode kaarten. Eveneens een heel leuk format.

Beide staan klaar voor het nieuwe jaar. En dat geldt ook voor ons. Met veel plezier. Bureau Voetbalquiz wenst iedereen een gelukkig, gezond en een ronduit voetbalquiz 2015!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *