Bureau Voetbalquiz op de voetbalbeurs NVVB in Evenementenhal Gorinchem

Decemberaanbieding (voetbalbeurs NVVB)

Op woensdag 3 december valt Bureau Voetbalquiz de eer ten beurt om tijdens de ‘voetbalbeurs’ NVVB in Gorinchem een aantal quizzen te organiseren voor het grote voetbalpubliek. Wat ons betreft een goede reden voor een leuke actie!

Op deze jaarlijks terugkerende voetbalbeurs (voor de derde maal georganiseerd door ZPRESS Sport) worden een slordige tienduizend geïnteresseerden verwacht. Specifiek op voetbal gericht, maar ook ondernemers en professionals op andere (sport-)gebieden zijn te gast of bieden hun producten en diensten aan. Denk daarbij aan attributen, specifiek meubilair, accomodaties, systemen, innovatieve ideeën, en vele ondersteunende en aangrenzende soorten dienstverlening. Of zoals de website zelf zegt:

Verenigingen ontmoeten leveranciers
Zo’n 10.000 bezoekers (zoals bestuurders, trainers, fysiotherapeuten, penningmeesters, sportambtenaren) komen in 1 dag in contact met 250 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, sportmerken, medische leveranciers, horeca, sponsorsystemen en vele anderen.

Bureau Voetbalquiz zal er, met gepaste trots, ook de gehele dag aanwezig zijn. Vooral om te zorgen voor het nodige vermaak gedurende de dag. Gezellig, bij een van de pleintjes op de beurs. Lekker, even als u pauze neemt tijdens het rondwandelen door de voetbalbeurs. En leuk, als u meent over een flinke dosis voetbalkennis te beschikken! Dat gaan we vorm geven met een vlotte variant van onze meer gebruikelijke quizvorm. Een tipje van de sluier: kent u het nog? -het idee van petje-op petje-af?…


We kijken enorm naar deze dag op de voetbalbeurs uit, én willen iedereen die interesse heeft in onze voetbalquizzen ter ere hiervan een klein cadeautje teruggeven: bij het boeken van een quiz (voor in 2015) in de maand december, ontvangt u 10% korting op onze quiz. Of op de totaalprijs, als het een sterk aangepaste quiz betreft.

Lees meer over de aanbieding op onze homepage.

Het is per slot van rekening december. En daar sluiten wij ons met plezier bij aan. Wij zien u graag in 2015, en horen u graag nog in december!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *