RKDVC winnaar geheel verzorgde voetbalquiz

Op woensdag 2 december zette Bureau Voetbalquiz koers richting Gorinchem om alle bezoekers van de Nationale Sport Vakbeurs op voetbalquizzen te trakteren. Veel bezoekers, uit alle uithoeken van het land, grepen deze kans met beide handen aan en namen deel aan de quizzen.

De door ons gepresenteerde rode en gele kaarten-voetbalquiz had verschillende thema’s. Onze deelnemers werden onder meer getest op hun kennis over topscorers en keepers. Ook had Bureau Voetbalquiz een quiz over de Rode Duivels voorbereid. Met het oog op het komende EK moeten de Nederlands elftal fans toch voor iemand kunnen juichen en voor wie kan dat beter dan voor onze zuiderburen. Alle deelnemers aan deze quiz gaan dus goed voorbereid het EK tegemoet.

De vier winnaars van de quizzen gingen niet met lege handen naar huis. Na het succes van vorig jaar kon Bureau Voetbalquiz ook dit jaar weer waardebonnen van 50 euro, aangeboden door Voetbalshop.nl, weggeven.

Alle bezoekers van de Nationale Sport Vakbeurs kwamen ook nog in aanmerking voor de hoofdprijs: een geheel verzorgde voetbalquiz op maat, op locatie gepresenteerd en aangeboden door Bureau Voetbalquiz. Ruim 100 bezoekers besloten een gokje te wagen en lieten hun gegevens achter om kans te maken op deze prijs. Op het kantoor van Bureau Voetbalquiz werd uit het grote aantal inschrijvingen de winnaar getrokken. De winnaar van de gratis voetbalquiz is geworden….. (tromgeroffel)…. Jan Kuijsten van RKDVC uit Drunen.

We feliciteren Jan van harte en nemen binnenkort contact met hem op zodat we kunnen bepalen wanneer de leden van RKDVC kunnen gaan genieten van deze mooie prijs. We vinden het tegelijk wel jammer dat we veel clubs teleur moeten stellen… Maar alle deelnemers aan onze verloting krijgen een mooi aanbod in hun mailbox. Bureau Voetbalquiz vindt immers dat iedere club recht heeft op een goede, betaalbare voetbalquiz en een gezellige avond!

Lees en kijk hier verder voor de foto’s van de NVVB quizzen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *