Winnaars voetbalquiz december 2016 in sport- en eetcafe La Carambole Roosendaal

Randall, Ferry, Simon en Paul winnen voetbalquiz La Carambole

Op zaterdag 17 december was Bureau Voetbalquiz te gast bij café La Carambole in het altijd gezellige Roosendaal. Bij de voetbalquiz, die jaarlijks wordt georganiseerd,  spelen de deelnemers in teams van 4 personen. De hoofdprijs was een reis naar de Bundesliga-wedstrijd 1.FC Köln – Schalke’04 met overnachting.

Bureau Voetbalquiz begon de avond met een rode/gele kaarten quiz over 60 jaar Eredivisie. Topscorers, kampioenen, doelpunten en degradanten uit de 60-jarige historie van de Eredivisie kwamen voorbij. Nadat de eerste winnaar van de avond de rode/gele kaarten bokaal in ontvangst had genomen, was iedereen voldoende opgewarmd voor de “echte” quiz.

Doordat de teams uit 4 personen bestonden en organisator Peter Hendriks had aangegeven dat het niveau bovengemiddeld was, was de quiz pittig. Toch was er 1 team dat de eerste ronde foutloos bleef. Na een fotoronde en een tweede ronde, die in het teken stond van Europees voetbal en ‘grabbelton-vragen’ moest de koploper zijn eerste plaats weer afstaan.

In de finaleronde komt tactiek om de hoek kijken en daar gingen sommige teams de mist in. Teveel gokken kan kostbare minpunten opleveren en op “safe” spelen kan soms ook verkeerd uitpakken. Het nakijkteam noteerde uiteindelijk 75 punten voor het winnende viertal en 69 punten voor de runner-up die na hun verlies gelijk aankondigden voor revanche te gaan bij onze volgende quiz.

Winnaars Randall, Ferry, Simon en Paul konden hun geluk niet op. Een foto van de beker werd geappt naar vrienden en de polonaise werd ingezet. De winnaars kunnen hun koffers gaan pakken en zitten op 18 februari op de tribune bij 1.FC Köln tegen Schalke’04.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *