Quizzen voor kerst met Xerxes/DZB

Op donderdag 21 december sloot de selectie van Xerxes/DZB het jaar 2017 feestelijk af. Plaats van handeling was brasserie de Courant in het van Donge & de Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior, waar de voetbalquiz voorafgegaan werd door een smakelijk lopend buffet.

Door middel van een professionele loting werden de teams samengesteld. Gemixte teams met begeleiding, spelers van zowel het eerste als tweede en bestuursleden gingen de uitdaging aan om de avond af te sluiten als dé voetbalkenners van Xerxes/DZB.

De Eredivisieronde bleek niet mee te vallen, maar terugblikken op het afgelopen voetbaljaar ging de teams een stuk beter af. De finaleronde werd met alle 11 teams afgewerkt. Uiteindelijk bleek het team met trainer Joop Hiele en spelers Romy, Osvaldo en Kinito het meeste te weten. Zij mogen zich het komende jaar dé voetbalkenners van Xerxes/DZB noemen. Naast een beker gingen de heren ook met een exemplaar van het voetbalblad Staantribune naar huis. Dit gold ook voor de teams die op de tweede en derde plaats eindigden.

Organisator Han Nijgh ging ook niet met lege handen naar huis en ontving een echt Papendrechts biertje. Bureau Voetbalquiz bedankt iedereen via deze weg voor de succesvolle avond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *