Quizavond bij FC Delta Sports’95

Een gezellig en gefocust vol huis in het Utrechtse Houten

Al 6 jaar op rij organiseert FC Delta Sports’95 een voetbalquiz. Met succes: de maximale inschrijving wordt ieder jaar sneller bereikt. Voor de editie van 2019 werd Bureau Voetbalquiz gevraagd deze avond te verzorgen.

WARE QUIZCULTUUR

Bij FC Delta Sports’95 is er ondertussen sprake van een heuse voetbalquizcultuur. En dat was ook vrijdagavond 12 april goed te merken:

Al ruim een maand voor de quiz was het maximum aantal deelnemers dat kon meedoen (het maximum aantal dat zittend in de kantine zou passen) bereikt. Met 42 deelnemende koppels was het volle bak.

Voetbalquiz FC Delta Sports 95 Houten

Voetbalquiz, net even anders

De deelnemers moesten even wennen aan de opzet van de quiz. Een quiz van Bureau Voetbalquiz is bepaald geen standaard voetbalquiz.

De snelle rode en gele kaarten-ronde werd erg goed ontvangen en van de Eredivisie-ronde zagen de deelnemers ook de lol wel in. Bij FC Delta Sports’95 wisten ze vooral veel van het Nederlands Elftal.

Voetbalquiz FC Delta Sports 95 Houten

De prestaties van het Nederlands elftal zitten weer in de lift. En ook de dames laten tegenwoordig zeer aantrekkelijk voetbal zien. Daarom heeft Bureau Voetbalquiz een speciale ronde aan Oranje gewijd. En die leverde hoge scores op.

Op naar de finale!

Na een kleine 3 uur, waarin we 45 vragen op de deelnemers hadden afgevuurd, tekende zich een kopgroep van 7 koppels af. Deze duo’s mochten zich opmaken voor de finaleronde. Hierin werd de moeilijkheidsgraad nog verder opgeschroefd en het kaf van het koren gescheiden.

Voetbalquiz FC Delta Sports 95 Houten winnaars

Dé kenners van FC Delta Sports’95

Maar al te vaak zorgt de finale nog voor veranderingen. Bij FC Delta Sports’95 was dit niet het geval, ondanks de kleine verschillende in de tussenstand.

Simon en Melchior wonnen voor de derde keer in zes jaar de felbegeerde wisselbeker. Zij mogen zich weer een jaar lang dé voetbalkenners van FC Delta Sports’95 noemen.

Bureau Voetbalquiz kijkt met plezier terug op de primeur in Houten. We bedanken naast alle sportieve deelnemers met name ook Leida en Cees voor de uitstekende organisatie!