NVVB 2015

Op woensdag 2 december vindt in Gorinchem de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Net als vorig jaar zal ook Bureau Voetbalquiz weer te gast zijn. Op het sportaccommodatie plein van de Nationale Voetbal Vakbeurs zullen wij gedurende de dag vier voetbalquizzen verzorgen.

Wij zijn nog druk bezig met de laatste voorbereidingen van de beurs. De rode en gele kaarten quiz, die wij tijdens quizavonden als opwarmertje gebruiken en op 2 december zullen presenteren, zijn inmiddels af. We zullen alvast een tipje van de sluier oplichten voor wat betreft de thema’s. Met het oog op de komende EK en de afwezigheid van het Nederlands elftal komen wij met een heuse Rode Duivel quiz. Ook zullen wij een keepersquiz verzorgen, omdat de keepers in 2015 een hoofdrol voor zich opeisten. De andere thema’s bewaren wij nog even tot 2 december…

Mocht u ons live aan het werk willen zien en een voetbalquiz mee willen maken, kom dan naar de Nationale Sport Vakbeurs. De gratis kaarten zijn te krijgen via www.nationalesportvakbeurs.nl. Wij ontmoeten u graag op het podium om 10:30, 14:30, 17:00 en 19:30 en tussentijds op de beursvloer. Evenals vorig jaar, toen FC Castricum de gelukkige winnaar was, zal Bureau Voetbalquiz een geheel verzorgde voetbalquiz verloten onder de aanwezige deelnemers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *