Nationale Sport Vakbeurs opnieuw een succes!

Na 2014, 2015 en 2016 was Bureau Voetbalquiz ook in 2017 weer te gast op de Nationale Sport Vakbeurs. Met rode en gele kaarten quizzen, in de stand van organisator ZPress, hebben wij de bezoekers van de beurs weer prima kunnen vermaken. Voetbalshop.nl stelde zoals vanouds  cadeaubonnen beschikbaar. De winnaars van de rode en gele kaarten quiz konden voor 100 euro sportartikelen uitzoeken op de site van voetbalshop.

Zoals ieder jaar past Bureau Voetbalquiz de quizzen aan op de actualiteit. Een quiz ter ere van kampioen Feyenoord kon dus niet ontbreken. De quiz, waaraan ook oud-Feyenoorders Marcel Meeuwis en Royston Drenthe meededen, kende een mooie ontknoping waarbij een Ajax supporter uiteindelijk aan het langste eind trok.

Ook besteedde Bureau Voetbalquiz aandacht aan het Nederlands elftal, waarbij vragen over de Oranje Leeuwinnen de boventoon voerden. Dat niet alleen Nederlanders van voetbal houden werd wel bewezen bij deze quiz. De voetballiefhebber uit België wist uiteindelijk het meest van “ons” Oranje.

Geen enkele deelnemer aan de rode en gele kaarten quizzen op de Nationale Sport Vakbeurs ging met lege handen naar huis. Bureau Voetbalquiz werkt sinds kort samen met voetbalmagazine Staantribune. En wat is nu een betere plek om voetballiefhebbers kennis te laten maken met hét voetbalblad van Nederland dan de Nationale Sport Vakbeurs, waar voetballiefhebbers uit heel Nederland komen? Staantribune deed alle deelnemers aan de voetbalquizzen van Bureau Voetbalquiz de Engeland special van Staantribune cadeau. En…. dat werd door de deelnemers en door ons zeer gewaardeerd!

Als klap op de vuurpijl gaf Bureau Voetbalquiz ook nog een geheel verzorgde voetbalquiz op locatie weg. Onder de deelnemers aan de “mini quiz op papier” werd deze prijs verloot. Uiteindelijk kwam Cor Stols als winnaar uit de bus. Hij won een quiz bij zijn voetbalclub PVCV. De eerste contacten zijn al gelegd en voor de volgende Sportvakbeurs zal PVCV getrakteerd worden op een hele gezellige avond.

Bureau Voetbalquiz kijkt terug op een succesvolle editie van de Nationale Sport Vakbeurs.