nationale-voetbalbeurs-2016-gorinchem-presentatie-voetbalquiz-05

Nationale Sport Vakbeurs 2017

Na 2014, 2015 en 2016 is Bureau Voetbalquiz ook dit jaar aanwezig op de Nationale Sportvakbeurs. Extra speciaal want….. de beurs duurt dit jaar niet 1 maar 2 dagen. Bureau Voetbalquiz staat weer op het grote podium om bezoekers te trakteren op snelle rode en gele kaarten quizzen.
De quizzen zullen ook dit jaar weer actuele thema’s hebben. Wat denk je van een Feyenoord quiz om de kampioen te eren, of een Oranje quiz om het mislopen van het WK te verwerken? Kortom, we nodigen alle voetbalkenners van harte uit om op 15 en 16 november in Gorinchem met ons mee te quizzen.
Nog niet overtuigd? De winnaar van elke quiz ontvangt een waarde cheque van maar liefst 100 euro te besteden bij Voetbalshop.nl. En mocht je naast de hoofdprijs grijpen…. alle deelnemers aan de quizzen van Bureau Voetbalquiz op de nationale Sportvakbeurs gaan sowieso met een prijs naar huis. In samenwerking met voetbaltijdschrift Staantribune, mag Bureau Voetbalquiz Staantribunes uitdelen. Als klap op de vuurpijl verloot Bureau Voetbalquiz ook nog een geheel verzorgde gratis Voetbalquiz op locatie onder alle deelnemers aan onze prijsvraag.
Spoed je dus naar het podium en speel met ons mee! We zien elkaar op 15 en 16 november in Gorinchem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *