Kantine RVV Blijdorp, het leukst van allemaal!

Donderdag 1 juni reisde Bureau Voetbalquiz af naar Rotterdam. Dit keer niet om er een quiz te verzorgen, dat komt nog, maar om er een prijs uit te reiken. Plaats van handeling de kantine van RVV Blijdorp, die door Regio Rijnmond Voetbal tot winnaar van De Kantinetest 2016-2017 is uitgeroepen. Bureau Voetbalquiz treedt op als sponsor van De Kantinetest en biedt de winnaar een geheel verzorgde voetbalquiz op maat aan, incl. prijzen.

Medewerkers van Regio Rijnmond Voetbal bezochten het afgelopen voetbaljaar een schier eindeloze reeks voetbalkantines in de regio en onderwierpen deze aan een strenge doch rechtvaardige test. Een vijftal verenigingen werd uiteindelijk als beste beoordeeld en nogmaals door een mystery guest bezocht om uiteindelijk de kantine van RVV  Blijdorp als beste, leukste en gezelligste aan te wijzen.

Bureau Voetbalquiz kan zich na een bezoek aan RVV Blijdorp geheel in het oordeel van de jury vinden. Niet alleen was er sprake van een gastvrije ontvangst en klantvriendelijk mensen achter de bar, ook de kantine zelf ademde de ware voetbalsfeer. Foto’s, vaantjes, gewonnen trofeeën, relikwieën, een standenbord, gezellig meubilair, een mooi buitenterras en last but not least een flipperkast, sierden deze oergezellige kantine. Neem daarbij de aardige mensen in de kantine en het zal niemand verbazen dat het verzorgen van een voetbalquiz in deze ambiance een feestje wordt.

Bureau Voetbalquiz overhandigde de prijs in het bijzijn van voorzitter Frans Bonten en bestuurslid Frank den Hertog aan jeugdvoorzitter Patricia de Looff, die vertelde daar buitengewoon gelukkig mee te zijn. Onder het genot van koffie en een door Regio Rijnmond Voetbal meegebrachte en door bakker Dekker gemaakte taart, werd nog gezellig nagepraat. De prijs wordt rondom de competitiestart in september 2017 door RVV Blijdorp verzilverd “en dat moet voor alle leden een feest worden” meldde de voorzitter. Het spreekt vanzelf dat Bureau Voetbalquiz daarvoor gaat zorgen.