Jubileum Bureau Voetbalquiz 2014 - taart

Jubileum Bureau Voetbalquiz

Op 28 november 2014 vieren wij ons 1-jarig bestaan. Het allereerste Jubileum Bureau Voetbalquiz. Het was een erg leuk en leerzaam eerste jaar, en er zullen er vele volgen.

Het eerste jaar hebben we al de nodige successen bij kunnen schrijven. We zijn in verschillende volle kantines te gast geweest en hebben tijdens een aantal trainingskampen quizzen verzorgd. Ook is onze website gelanceerd. Eind december staan we in de kerstprogrammering van Tapperij Tijdloos in Papendrecht. Als kers op de taart kunnen we op 3 december naar verwachting 10.000 voetballiefhebbers entertainen op de Nationale Voetbal Vakbeurs.

En om ons goede gemoed door het jubileum, de decembermaand, en onze aanwezigheid op de beurs te onderstrepen, zullen we in december een leuke actie bieden. Op iedere bestelling die nog dit jaar binnenkomt, geven we 10% korting. Natuurlijk zouden we het liefst een ieder een stukje van die Jubileum Bureau Voetbalquiz-taart willen serveren, maar ja, naar alle waarschijnlijkheid heeft die in de loop van december op een gegeven moment z’n beste tijd wel gehad.

Ook komend jaar hopen we weer op mooie uitdagingen en de eerste boekingen zijn al gedaan. Bureau Voetbalquiz kijkt er al naar uit. Een nieuw jaar, met nieuwe quizzen, nieuwe onderwerpen, en vooral ook, veel nieuwe (meer of minder fanatieke) en trotse gezichten.

We willen iedereen die zich voor ons heeft ingespannen hartelijk bedanken en trakteren op een klein gebakje. Op naar het 2e jaar!

1 antwoord
  1. remco
    remco zegt:

    En een heerlijk en mooi gebakje was het!

    Ik hef de kop koffie op Bureau Voetbalquiz. En wens jullie alvast heel veel plezier de komende tijd met de Nationale Voetbal Vakbeurs, en in Tapperij Tijdloos!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *