Bureau Voetbalquiz website in aanbouw

Bureau Voetbalquiz gaat online!

Samen met de websitebouwers Van Rem zijn wij in april begonnen met het vormgeven en inrichten van onze eerste website. De eerste, maar wel meteen een website waarmee Bureau Voetbalquiz lang vooruit hoopt te kunnen. Modern, gebruiksvriendelijk, en functioneel.

De Bureau Voetbalquiz Website

De Bureau Voetbalquiz website wordt een lichte, heldere site, met groene accenten. Groen, passend bij ons logo en natuurlijk bij het thema voetbal. Een website waarmee we ons nieuws met bezoekers en volgers kunnen delen. Waar we aanbiedingen kunnen doen, en deze prominent in beeld brengen. Waar we onze mogelijke klanten kunnen laten zien wat we bieden, en hoe we dat precies doen: van het overleggen over vragen en prijzen, tot sfeerimpressies van onze voetbalquizavonden.

Vanzelfsprekend zullen wij hier beelden en verslagen delen, van georganiseerde feestelijke avonden voetbalquiz. Winnaars in the spotlights, en de geconcentreerde blikken van de deelnemers. Die naarmate de avond vordert meer en meer fanatiek lijken te worden. Je wilt immers toch vooral die ene teamgenoot verslaan… En het met jouw team beter doen dan dat andere team… En zo verstrakken de blikken. Of doet iedereen net alsof het ze niks uitmaakt.

Stiekem weten wij beter. Haha! En dat gaan we proberen te vangen, op onze Bureau Voetbalquiz website. We kunnen niet wachten tot de site af is!

Wilt u meer lezen over (de bouwers van) de website, dan klikt u hier. Wilt u met ons contact opnemen, dan gaat u hier naar ons contactformulier. Wij hopen met onze Bureau Voetbalquiz website eind mei 2014 helemaal online te zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *