Winnaars van de voetbalquiz op het D.B.G.C. trainingskamp

Bureau Voetbalquiz te gast in trainingskamp D.B.G.C.

Vrijdag 9 januari zette Bureau Voetbalquiz koers naar Goirle. In een kleine maar gezellige kampeerboerderij bereidde het team van D.B.G.C. zich met een trainingskamp voor op de 2e seizoenshelft. D.B.G.C. is afkomstig uit Oude Tonge, momenteel actief in de 3e klasse en nog volop in de race voor promotie.
Met het weekend in Goirle hoopt de ploeg van trainer Richard Elzinga de basis te leggen voor het kampioenschap.
De eerste avond stond in het teken van een voetbalquiz. De 35 aanwezigen werden door middel van loting aan elkaar gekoppeld.
Na een warming met rode en gele kaarten en een speciaal Papendrechts biertje als prijs kon het echte werk beginnen. Samen met Bureau Voetbalquiz blikten de mannen terug op het succesvolle voetbaljaar 2014. De Eredivisie werd onder de loep genomen en een aantal vragen over D.B.G.C. mochten uiteraard niet ontbreken.
Dit laatste werd overigens onder luid applaus en een minutenlang luidkeels zingen van het clublied ontvangen.
Na het nakijken van de antwoorden bleek dat de loting ervoor gezorgd had dat de 3 grootste voetbalkenners bij elkaar in het team zaten. Bas, Marko en Robert wonnen met grote overmacht en lieten gedurende de quiz slechts 6 punten liggen, een absolute topprestatie. Achter deze heren eindigde Michael en Dane, met 17 punten achterstand als 2e. D.B.G.C. had niet alleen gezorgd voor een prijs voor de winnaars van de quiz maar wilde ook de “mindere goden” in het zonnetje zetten. Onder het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” gingen de laatste 3 teams met een grote bus smarties naar huis.
Bureau Voetbalquiz kijkt terug op een hele gezellige avond en hoopt ook volgend jaar weer van de partij te zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *