Bureau Voetbalquiz op bezoek bij V.V. Papendrecht in maart 2015

Bureau Voetbalquiz bezoekt v.v. Papendrecht

Na een thuiswedstrijd bij vv Drechtstreek volgt op 16 maart ook de vv Papendrecht. De plaatsgenoot van vv Drechtstreek wil na het trainingskamp in 2013 en 2014 nu ook de rest van de vereniging trakteren op een avondje voetbalquiz.

Een week geleden verzorgde Bureau Voetbalquiz een quiz bij vv Drechtstreek. Zowel de sfeercommissie van vv Drechtstreek als Bureau Voetbalquiz kijkt terug op een geslaagde avond. Naast vv Drechtstreek heeft de gemeente Papendrecht nog een andere roemruchte club binnen de dorpsgrenzen. vv Papendrecht promoveerde vorig seizoen glansrijk naar de 2e klasse en draait nu mee in de bovenste regionen. De vv Papendrecht is ook een actieve club, die jaarlijks de nodige activiteiten voor de leden verzorgt. Op 16 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse voetbalquiz, ditmaal georganiseerd door Bureau Voetbalquiz.

De club nodigt een ieder uit om op 16 maart mee te komen quizzen in de kantine. Voor 2 euro (leden) of 5 euro (niet leden) kan je je inschrijven en geniet je tevens van een consumptie. Bureau Voetbalquiz zorgt deze avond voor een gevarieerde quiz, waarbij het Nederlands en Buitenlands voetbal zeker vertegenwoordigd zullen zijn, maar waarbij ook aandacht zal worden besteed aan de vv Papendrecht zelf. Heb je zin om op maandagavond 16 maart om 20:00 te quizzen in de kantine van vv Papendrecht, schrijf je dan in door een mail te sturen naar sponsorcommissie@vvpapendrecht.nl Wij verwachten een volle kantine en zien jullie graag de 16e!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *