Aftrap voetbalquizjaar 2018 in Almere

Zes dagen na de afsluiting van 2017 in Tapperij Tijdloos in Papendrecht stond Bureau Voetbalquiz op 2 januari alweer aan de aftrap van 2018. Plaats van handeling; de businesslounge van het Yanmar Stadion in Almere, waar de selectiespelers, de stafleden en het kantoorpersoneel van Almere City FC op een voetbalquiz werden getrakteerd. In januari 2017 was Bureau Voetbalquiz ook al te gast bij de jongste club in het Nederlandse betaalde voetbal. Samen met “De Wijnkelder Almere” verzorgden we destijds voor de Businessclub van Almere City FC een meer dan geslaagde quizavond in combinatie met een wijnproeverij.

Algemeen directeur John Bes had er dit keer voor gekozen om gemengde teams te formeren en die de naam van een Eredivisie club te geven. Deze aanpak zorgde voor een leuke combinatie van personeelsleden uit alle geledingen en een mooie samenwerking binnen de diverse teams.

Ook nu werd er bij Almere City FC gekozen voor een zelfde format, waarbij er gequizd en tegelijkertijd gedineerd werd. Restaurant iDA, gespecialiseerd in sushi en grill gerechten, verzorgde moeiteloos een uitstekend vier gangen diner tussen de diverse quizrondes door.

De opwarmronde met rode en gele kaarten bleek een schot in de roos. Bureau Voetbalquiz had zich, zoals te doen gebruikelijk, goed ingelezen in de achtergronden van de club en presenteerde een complete Almere City FC ronde tot groot plezier van de deelnemers.

Na ruim 2 uur quizzen zat iedereen aan de koffie bij de finaleronde, die door de zes beste teams werd gespeeld. Uiteindelijk bleken de teams van Vitesse en FC Utrecht het sterkst, zij deelden de beker, die met groot enthousiasme en onder luid applaus in ontvangst werd genomen.

Bureau Voetbalquiz hoopt met deze avond de basis te hebben gelegd voor een succesvol voetbaljaar voor Almere City FC.