WK 2014 speelschema - de gaten opvullen! | Bureau Voetbalquiz

WK 2014 speelschema actie! – de gaten opvullen!

Wat te doen met de gaten in het WK 2014 speelschema…

De zomer in de bol – het is tijd voor een actie! Heerlijk, het WK 2014 is er bijna. Alleen nog een aantal trainingen en oefenpotjes, en het is zover! Op 12 juni begint het feest. En de NOS laat precies zien wie wat en wanneer. Maar wat doen wij, en wat doen jullie, met de gaten in het WK 2014 speelschema? Of, hoe gezellig maak je het?

Wordt het in je eentje voor de buis, voorover leunend, stil proberen te zijn, en vrouwlief al lang en breed boos naar bed? Nee toch zeker!

Wat is er nou leuker dan het WK samen te vieren? Mét geluid, en gezelligheid. Wat dacht je ervan om de hele boel bij elkaar te vragen en een avond voetbal kijken te combineren met een lekker volle avond in de kantine? Gezellig toch! Of vul een van de gaten in het WK 2014 speelschema, met toch mooi even in de zomer met een groot deel van de vereniging bij elkaar komen.

Bureau Voetbalquiz over de vloer!

Breng je hele voetbalvereniging bij elkaar, vul de clubkas in de kantine door de gezelligheid en de biertjes, en probeer maar eens de Koning te worden in voetbalweetjes! Het WK 2014 speelschema vraagt om net even dat ene avondje extra leuk. En daar komen wij met veel plezier voor zorgen. Bekijk hier de serieuze en minder serieuze gezichten; wat je kunt verwachten. Of stel ons een vraag.

Het WK 2014 speelschema – Hoe leuk wil je het maken?

Wij doen je hierin graag een speciale aanbieding. Dus boek snel, en maak er een heerlijk en hilarisch avondje van, met de nadruk op WK-gerichte vragen (over de kwalificatiereeks, de hoofdtoernooien van de laatste decennia, enzovoorts) en word de Koning voetbalweetjes van al jouw teamgenoten. Of misschien wel van al je clubgenoten! Tot snel!!

De WK 2014 actieprijs: €195. Meteen de WK-quiz boeken?

– deze actie is ondertussen vanzelfsprekend verlopen –

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *