Winnaars voetbalquiz vrijgezellenfeest Limburg

Bureau Voetbalquiz maakt debuut op vrijgezellenfeest

Bureau Voetbalquiz was op 31 januari te gast op een wel heel bijzondere avond. De vrienden van Renko Slagter hadden Bureau Voetbalquiz gevraagd om een voetbalquiz te verzorgen voor deze bruidegom in spé. Het complete 3e elftal van VV de Leeuw, waarin Renko speelt, was samen gekomen in een kampeerboerderij in Sint Geertruid. Voor Bureau Voetbalquiz was dit een verre uitwedstrijd in Zuid-Limburg, maar ook wij hebben van de quiz genoten. De voetbalquiz moest in het teken staan van Renko, en van “de Warriors”, zoals de bijnaam van het 3e elftal van VV de Leeuw luidt. De 2e ronde met daarin vragen over legendarische wedstrijden, memorabele avondjes uit, kampioenschappen, en kansloze verliespartijen passeerden deze avond de revue. De heren konden zich alles nog vrij goed herinneren en de 2e ronde werd dan ook uitstekend gemaakt.

De vrijgezellenfeest quiz startte uiteraard met een rode kaart/gele kaart ‘warming up’ over vrouwen en de voetballerij. Dat de meeste heren de dames in en om het veld nauwlettend in de gaten houden werd al snel duidelijk. Met 4 mannen werd uiteindelijk de schiftingsvraag gespeeld en de aanstaande bruidegom kwam als winnaar uit de bus. De prijs, een fles Papendrechts bier, werd met luid applaus ontvangen.

Bureau Voetbalquiz had verder een ronde over het Nederlands voetbal samengesteld en ook een finaleronde met binnen- en buitenlands voetbal mocht natuurlijk niet ontbreken. De winnaars van de quiz waren Tom en Loyd, zij zetten de avond voort met een medaille en een bijpassende minuscule bokaal. Ook voor hen had Bureau Voetbalquiz een flesje Papendrechts bier meegenomen. Na de quiz ging Bureau Voetbalquiz weer huiswaarts en feesten “de Warriors” nog even door. Bureau Voetbalquiz heeft de Limburgse smaak te pakken en keert graag terug naar het altijd zonnige zuiden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *