voetbalquiz-nationale-sportvakbeurs-2016-rode-kaart

GHVV’13 winnaar van de volledig verzorgde voetbalquiz!

In Geervliet, Heenvliet e/o, onder de rook van Rotterdam, is een aantal clubs gefuseerd. Onder de naam GHVV’13 zijn zij nu actief in meerdere klassen. En op de Nationale Voetbal Vakbeurs was een van hun afgevaardigden zo slim om met onze mini-voetbalquiz mee te spelen.

Drie quizvragen. Wel pittige vragen! Zoals, in welke stad de finale van de Champions League in 2017 zal plaatshebben. Drie quizvragen, waarmee je zomaar even kans maakt op een geheel verzorgde quiz. Bij jou op de vereniging. Of in de business club. Of in het voetbalcafé om de hoek. Voor 30 man, of voor 130. Bureau Voetbalquiz komt overal met evenveel plezier!


Direct na de beurs op 30 november, is door middel van een blinde trekking (nog net niet onder toeziend oog van een notaris – een idee voor volgend jaar, aangezien het aantal ingevulde quiz-formuliertjes ver boven de 100 lag) GVVH’13 als winnaar van deze hoofdprijs uit de bus gekomen.

Van harte gefeliciteerd! En, mooi meegenomen: dat scheelt Bureau Voetbalquiz ook mooi een halve dag reizen. Grapje natuurlijk: met erg veel plezier kijken wij terug op de winnaars van de allereerste editie. En we hopen dat het minstens net zo’n geslaagde en gezellige avond wordt.

Binnenkort stemmen Bureau Voetbalquiz en GVVH’13 samen af wanneer ons avondvullend programma hun kantine komt vullen. Voor de komende weken staat ons vizier op voetbalquizzen in twee cafés. In Roosendaal en in Papendrecht. En daar hebben we enorm veel zin in!!

Lees en kijk hier verder voor de foto’s van alle actie op de Nationale Sport Vakbeurs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *