Duo Bussem & Van Tuyl

wint jaarlijkse Tijdloos Papendrecht Kerst Voetbalquiz 2016

Bureau Voetbalquiz - Tijdloos Kerst 2016 52
Bureau Voetbalquiz - Tijdloos Kerst 2016 55
Bureau Voetbalquiz - Tijdloos Kerst 2016 14

De Tijdloos Kerstquiz 2016 was er een om niet snel te vergeten. Zo schitterden onder andere Frank Morel en Pedro Blom, de winnaars van 2014, door afwezigheid. Wij hoorden iets over wintersport, maar daar geloven wij natuurlijk geen sneeuwbal van. De concurrentie is door de jaren heen zo enorm geworden… En de angst om als oud-kampioenen keihard onderuit te gaan is dan ook volkomen verklaarbaar.

Heren, schaamt u vooral niet!!

Winnaars Bureau Voetbalquiz Tapperij Tijdloos quiz december 2014

Wie er op deze winterse woensdagavond wel fiducie in hadden? -Zo’n 35 teams, een lekker vol Tijdloos dus. Waarvan één koppel, Daan & Rick, helemaal uit Klundert afkomstig! En er ook brutaalweg maar even met de tweede plek vandoor gingen.

Alom gevreesd koppel Bierbak United was ook van de partij. Zoals altijd (winnaars in 2015) waren Marc & Peter gebrand en optimaal voorbereid. Maar precies niet op die ene vervelende vraag in de finale…

Bureau Voetbalquiz - Tijdloos Kerst 2016 37

De meeste punten waren te verdienen met de allerlaatste vraag. En die luidde niet, zoals Marc & Peter hoopten: “noem de debutanten in Oranje…“. Maar “tegen welk land debuteerden deze spelers…“.

Een rotvraag natuurlijk. En als blikken konden doden… Zo ontvingen wij kort na de quiz per e-mail, geheel verklaarbaar, een officiële klacht hierover, in viervoud. Van Marc. Daarom hebben we besloten volgend jaar eerst even met de heren te overleggen over de finalevragen.

Bureau Voetbalquiz - Tijdloos Kerst 2016 48

Alle gekheid op een stokje: ze baalden van deze vraag. Die duidelijk van een krankzinnig niveau van voetbalkennis getuigt. En dat niveau brachten twee jongemannen: het duo Bussem & Van Tuyl. Alsof het niets was stroomden zij niet alleen comfortabel de finale in, maar wisten zelfs op die lastigste vraag meerdere goede antwoorden te geven. En daarom presenteren wij, met een diepe buiging onzerzijds, de winnaars van 2016.

Wat ontzettend knap, mannen!

Bureau Voetbalquiz - Tijdloos Kerst 2016 51

Het was in ieder geval weer een sfeervolle, lange avond. Gevolgd door een prachtige overwinning van Raymond van Barneveld op Adrian Lewis, op alle televisieschermen; met LUID gejuich ontvangen.

Bekijk alle foto’s van 28 december 2016. Van het café gevuld met opgestoken Gele kaart – Rode kaart kaartjes, tot de meest enthousiaste en trotse 5e-plek winnaar ooit! Dat was Marvin.

Mannen, Tijdloos, het was een feestje. Tot volgend jaar weer!!