De bal rolt weer…..

Na een in alle opzichten bijzonder WK volgde een maand met al dan niet serieuze oefenpotjes. Zowel amateur- als betaald voetbalclubs uit binnen- en buitenland werden gebruikt om de selecties van de Nederlandse Eredivisieclubs te testen. Interessant om de verrichtingen van de clubs te volgen en te kijken hoe iedereen ervoor staat, maar de echte liefhebber kijkt reikhalzend uit naar het moment waarop het weer om het “echie” gaat.

Op vrijdagavond 8 augustus was dat moment daar en mochten PEC Zwolle en FC Utrecht aftrappen voor eredivisieseizoen 2014-2015. Het werd een wedstrijd waar wij als Bureau Voetbalquiz al meteen goed voor gingen zitten. Gelukkig kwamen er al een aantal mooie momenten voorbij, die direct werden verwerkt tot potentiële quizvragen. Wat te denken van het doelpunt van Soufian Moro…? Diep in blessuretijd scoorde de Zwolse invaller vanaf eigen helft! Je ziet het wij zitten niet stil en bij een quiz voor komende week zijn wij met onze vragen direct up-to-date.

Vanavond en morgen werken de overige eredivisieclubs hun eerste speelronde af. Ook daar zijn bijzonderheden te zien. Zo zal Jelle ten Rouwelaar zijn 205e opeenvolgende wedstrijd spelen. De NAC-doelman heeft tot op dit moment 18.360 minuten onafgebroken in het doel gestaan. En ja, wij houden deze teller maar al te goed in de gaten als Bureau Voetbalquiz…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *